Overstappers

Bent u ontevreden over de dienstverlening van uw huidige intermediair, administratiekantoor of accountant en krijgt u onverwacht hoge rekeningen van hem en vraagt u zich af wat daar voor gedaan wordt, dan is de jaarwisseling een gunstig moment om over te stappen.

Het fiscale jaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. 1 januari is dus een ideaal moment om over te stappen naar een nieuw administratiekantoor. De huidige boekhouder of accountant kan het afgelopen jaar afronden en uw nieuwe administrateur kan op basis van deze eindcijfers van start gaan met het nieuwe jaar.

Er kunnen diverse redenen zijn om over te stappen naar een ander administratiekantoor. Hieronder volgt een, niet uitputtende, opsomming van mogelijke oorzaken:

  • Aangiften worden te laat ingediend;
  • Definitieve aanslagen wijken af van die van de accountant;
  • U heeft het gevoel dat niet alle ondernemersvoordelen volledig worden benut;
  • Elk telefoontje wordt doorberekend;
  • Geen vaste aanspreekpunt
  • Moeilijk bereikbaar
  • Te duur

Indien u zich hierin herkent, of wegens andere redenen graag over zou willen stappen, is het misschien tijd eens een offerte op te vragen. Ook is het mogelijk om tijdens lopende boekjaar dan wel per omgaande over te stappen.

Door het “nieuwe boekhouden” en samenwerking met gerenommeerd accountantskantoor onder het Leafz concept, is het voor @zzpaacounting.nl mogelijk om 30% tot 40% lager te offreren als reguliere tarieven.

@zzpaccounting.nl  hanteert een zeer transparante en eerlijke tarievenstructuur door middel van een vooraf vastgestelde maandfactuur zodat u nooit achteraf voor verassingen komt te staan en vooraf direct duidelijk is wat voor welke dienstverlening berekend wordt.

U wilt probleemloos overstappen? Gan dan naar "Stappenplan overstappen".