Administratie en Aangiftes

Administratie en Aangiftes

@zzpaccounting.nl ontzorgt u als ondernemer van administratieve zaken, zodat u tijd bespaart en zich volledig kunt richten op uw bedrijf. Wij ontlasten u bij al uw financiële zaken van administratie tot aangiftes.

Wij verwerken periodiek uw administratie door middel van “Scan en Herken”. Stellen aan het einde van het jaar uw jaarrekening samen. Ook stellen wij tussentijdse cijfers op zodat u altijd up to date bent van uw onderneming en dit op elk gewenst moment. Tevens verzorgen wij al uw aangiftes binnen het gestelde termijn. De aangifte omzetbelasting kunnen wij maandelijks, per kwartaal of per jaar verrichten, de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting wordt jaarlijks verricht.

Wij maken gebruik van de BECON regeling  voor het verzenden van uw aangiften en maken gebruik van Multivers / Bascone voor het verwerken van uw administratie.

Dit alles tegen een vooraf vastgestelde maandtarief, afgestemd op uw situatie (onderneming). Geen verrassingen achteraf door nafactureren van dubieuze werkzaamheden.